Изберете серия ел ключове и контакти, която ви подхожда най-добре

Имаме клиенти, които искат да сменят ключовете и контактите в своя офис или дом, но не знаят коя серия BJC да изберат. Въпреки че можем да кажем, че всички серии са гъвкави и се адаптират към всяка среда, ако спрем за малко, можем да открием някои разлики, които карат всяка от сериите на BJC да се адаптира по-добре към едни нужди, отколкото към други. Затова ще говорим за тези разлики с обективни данни, а вие сами ще си направите изводите и ще вземете решенията.

Изберете серия ел ключове и контакти, която ви подхожда най-добре.

Кои серии на BJC ще сравняваме?

Итроникс предлага широка гама, но ще се съсредоточим върху пет серии:

  • Серия Ирис и Ирис Плюс
  • Серия Мега
  • Серия Корал
  • Серия Вива

Да вървим, серия по серия, с нейните характеристики, за да можем да направим изводи:

Серия BJC Iris и Iris Plus – серия с индивидуалност и много цвят

Това, което отличава най-много серия BJC Iris, то това е заради изобилието от цветове и нейната гъвкавост. Серията е ориентирана към модерни пространства, независимо дали дом или офис. Най-търсения цвят е Алуминий, въпреки че за най-смелите най-търсени са цвят Медено и Рубинено червен.

Имате две възможности или да инсталирате дискретен, качествен механизъм в бяло, който ще остане почти незабелязан, или да се възползвате от възможността да допълните цвят и акцента на заобикалящата обстановка.

Ако сте от хората, които обичат цвят, модерна визия и искате да подчертаете собствения си стил, то тогава  BJC Iris е вашия правилен избор.

Серия BJC Mega – елегантност и комфорт

Серия BJC Mega  е поредицата за най-взискателните клиенти! Можем да опишем серия Мега като Качество, устойчивост и комфорт. 

Тази серия предлага конкретен дизайн от Zamak или дърво, който не е наличен за всички серии. Този последен детайл дава най-високия клас на серията. И това е, че само с поглед или с докосване, човек знае, че има в ръцете си висок клас продукти.

Ако имате бюджет и търсите серия от елегантни и качествени механизми, не се колебайте, това е вашата серия!

Серия BJC Coral – за млад дух

В серия BJC Coral имаме серия от механизми на много добра цена с нотка цвят на достъпна цена. Проектирана за офиси и домове, тази серия ви позволява, с широка гама от цветове, да персонализирате всяка стая. Основното докосване е в междинната облицовка, налична в множество цветове, които, когато се комбинират, предлагат весел и напълно обновен механизъм. Използва се в ново строителство или реформа, за  малко по-строги бюджети от предишните две серии, но с цялото гарантирано качество и устойчивост на  BJC-Siemens. 

Ако сте от тези, които искат да придадат нотка цвят на повече от разумна цена, серията BJC Coral е идеалната.

Серия BJC Viva – хармония и простота

И преминаваме към тази изчистена серия от механизми, много семпли и лесни за подмяна. Състои се само от две части –  механизма с вече включен капак и рамката. Гамата от цветове е по-ограничена, има само бяло за механизма и четири цвята, много ефектни, за рамките. BJC Viva е серията с най-добра цена от всички, които ще покажем, предлага възможност за покриване на всички необходими функции за дома или офиса, предлагайки ограничен бюджет. Разбира се, въпреки че има малко цветове за избор, тези, които са налични, са изключително успешни и изглеждат много младежки и модерни. 

Ако търсите достъпна серия механизми в основни цветове и актуален и модерен дизайн,  BJC Viva е серията, която търсите. 

Сега е ваш ред да изберете

Това е просто ревю на най-продаваните серии на BJC-Siemens. Разбира се, всяка серия има своята особеност и индивидуалност и със сигурност след прочетеното вече можете да направите заключение и да маркирате предпочитанията си. Всички тези серии от механизми можете да намерите в нашия магазин, ако искате да развихрите въображението си, комбинирайте ги!

За допълнителна информация и консултация може да се обърнете към специалистите от Итроникс. С радост ще ви покажем сериите ключове и контакти на BJC-Siemens и ще се опитаме да бъдем максимално полезни при избора ви на такива.

Прочетете още интересни и полезни статии в блога на Итроникс.

Ако статията ви е харесала и е била полезна – споделете с приятели или оставете коментар.

Последвайте ни и във фейсбук.