Серия BJC IRIS PLUS в нов цвят антрацит с матов ефект

Серия IRIS Plus вече и в цвят антрацит с матов ефект.

IRIS PLUS разширява възможностите за избор на цвят, което я прави по-завършена и лесно може да се адаптира към нови стилове на декорация. 

Рамките с прави линии на IRIS Plus се съчетават хармонично с извитата форма на ключа и именно тази връзка придава индивидуалност на серията. Следвайки актуалната тенденция, използването на цвят антрацит осигурява дискретен тон, който е лесен за комбиниране. От друга страна, матовото покритие се откроява главно с това, че не отразява светлината и не нарушава цвета. Пръстовите отпечатъци са незабележими по повърхността на механизмите, което им придава спретнат и качествен външен вид, освен това коприненият им допир осигурява топлина и придава изисканост и елегантност.

Обичайно е да видите този тип покритие в проекти за интериорен дизайн в контраст с по-плътни сиви или бели цветове, вдъхвайки спокойствие и създавайки уютна и модерна атмосфера. Тенденцията се разраства и обещава да остане за дълго време, тъй като се вписва перфектно в различни среди. 

Матовото антрацитно покритие на серията BJC IRIS PLUS се предлага както в прости, така и в ефективни решения, като адаптери за оптични влакна, контакт Schuko® с двойно USB зарядно устройство; или в най-сложните предложения като детектори за движение, регулатори на интензитета, вградени LED маяци или ключ хотелски карти.

BJC е водеща компания в производството и продажбата на нисковолтово електрооборудване с 90-годишна история. Тя е част от мултинационалната Siemens от 2008 г. и в момента работи с две основни продуктови марки: серия механизми BJC и серия механизми SIEMENS, и двете произведени изцяло в Rubí Барселона. Всички продукти имат сертификати N, VDE и NF. Богатият опит на BJC подкрепя електромонтажниците и дистрибуторите на електрическо оборудване, докато маркетингът на Siemens е насочен специално към предписанията (архитекти, интериорни дизайнери и декоратори, които използват технология и дизайн в своите проекти).

За допълнителна информация и безплатна консултация може да се обърнете към специалистите от Итроникс.

Прочетете още интересни и полезни статии в блога на Итроникс.

Последвайте ни и във фейсбук.