Автоматична електрическа машина за замазки LOMAR LOM106

20 000,00 лв.

Автоматичната електрическа машина Lomar е най-доброто решение за замазване. Покривайки разстояние от 2,4 - 3,7 метра едвовременно, Lomar е способен да замазва до невероятните 100 квадратни метра на час.

Количество
Последна наличност

Автоматичната електрическа машина Lomar е най-доброто решение за замазване. Покривайки разстояние от 2,4 - 3,7 метра едвовременно, Lomar е способен да замазва до невероятните 100 квадратни метра на час, като съкращава средното време на замазване с над 80% в сравнение с конвенционалните методи. Автоматичната електрическата машина Lomar 106 е с леко тегло, но невероятно здрава машина, изработена от висококачествен алуминий, което означава, че няма да ръждясва! Също така прави транспортирането на машината лесно.

Автоматичната машина за замаски Lomar се задвижва независимо, на колела, които са разположени от двете страни на машината. Всичко, което трябва да направите, е да преместите пистата и да оставите Lomar 106 да свърши усърдно работа, така че не само да ви спести много време и пари , но и се грижи за най-важния актив - вашето тяло!

Автоматичната електрическа машина за замаски Lomar е произведена в Италия.

Машината е 100% рециклирана.

Тегло: 50kg
Мощност: 0.7kw
Работна ширина: 2.5m - 3.7m
Максимална покривна площ (за час): 100m2

Цена: 10 000 EUR без ДДС