Подова кутия MINI BOX: единствената plug-and-play система на пазара

MINI BOX е иновативна подова кутия, проектирана да отговори на изискванията за компактност и удобство във всяко електрическо инсталиране. С ширина от 300 мм, тази кутия е специално предназначена за свързване с гъвкави тръби, предлагайки гъвкавост и улеснение при монтажа.

Основните характеристики на MINI BOX включват метална рамка с височина от 28 мм или 38 мм, която осигурява здравина и устойчивост на конструкцията. За допълнително увеличаване на височината, системата може да се повдига чрез добавяне на сини рамки на стъпки от 34 мм. Това предоставя гъвкавост в настройката на височината в зависимост от специфичните изисквания на проекта.

Една от ключовите предимства на MINI BOX е лесната възможност за нивелиране, осигурена благодарение на зелената рамка за нивелиране. Тази функционалност не само улеснява монтажа, но и гарантира правилното позициониране на кутията, осигурявайки по-добра точност и стабилност в инсталирането на електрическите компоненти.

Размерът и компактността на MINI BOX я правят не само удобна за употреба, но и конкурентна опция за всеки проект. Способността й да работи с гъвкави тръби я прави подходяща за различни приложения в сгради, където е необходимо качествено и надеждно електрическо оборудване.

Подова кутия MINI BOX е идеалното решение за инженери, архитекти и инсталиращи, които ценят иновацията, качеството и функционалността във всяко електрическо решение.

Размерът й прави тази подова кутия не само удобна за използване, но и конкурентно решение за вашите проекти.

Обърнете се към епитът на ИТроникс за допълнителна информация и текст на кутията.

Бъдете информирани в категория Новини.
Последвайте ни и във Фейсбук.