Контакт Schuko с двойно USB зарядно

Контакт Schuko с двойно USB зарядно на BJC-Siemens спечели награда в категорията „Най-добър дизайн“ на церемония в Aúna 2019

   Горди сме да съобщим, че един от нашите официани партньори BJC-Siemens, на церемонията по награждаването на Aúna 2019, спечели наградата в категорията „най-добър дизайн“ с продукта си Контакт Шуко с двойно USB зарядно.

   Aúna Distribución събра на едно и също събитие почти 600 души на 94 дистрибутора с 450 точки за продажба на електричество, климатизация, отопление и ВиК продукти.

Шуко с 2 USB зарядни
Шуко с 2 USB зарядни

   Този контакт Шуко с двойно USB зарядно, позволява да свързвате конвенционални устройства с контакта Schuko® и в допълнение две устройства, тъй като има два USB изхода от 2.4A ток, които позволяват бързо да зареждате вашите устройства. В допълнение, едно от основните предимства на дизайна на този комбиниран контакт е, че може бързо и лесно да замени всеки съществуващ контакт и да добави допълнителна ефективност. Това е идеално решение не само за дома, но също и за офис сгради, администрации и хотели.

   В края на 2019г. BJC представи своя най-нов продукт – контакт Шуко с двойно USB зарядно – едно ефективно решение чрез интегриране на контакт Шуко с детска защита и USB зарядни устройства в един механизъм. Новия продукт, както подчертава производителя, се състои от два USB порта тип А – 2.0, за едновременно зареждане на два терминала, като същевременно запазва полезносста на контакта Шуко.

  Целта на фирмата е, да предложи иновативен продукт с висока добавена стойност, при който се акцентира на технологично качество и иновативен дизайн. Новият продукт е достъпно решение за инсталиране в домове, хотели, офиси, администрации, тъй като клиентът лесно може да замени традиционните контакти на Schuko® за контакти с двойно USB зарядно устройство.

  Всъщност инсталирането на новия продудт е бързо и лесно, тъй като се извършва в стандартна конзолна кутия за вграждане.

  Този нов дизайн е приложен за всички серии на BJC и Siemens – Iris, Mega, Viva и Siemens – Line, Miro и Style.

Прочетете още интересни статии в нашия блог.

Последвайте ни и във фейсбук.