НОВО! LED осветително тяло, с работна температура до 80ºC

Ново!

Итроникс представя LED осветително тяло, с работна температура до 80ºC.

Осветително тяло е с висока техническа спецификация и възможност за работа при температура до +80ºC.

Това е осветител във формата на тръба, с интегрирана LED технология, корпус от PMMA и крайни капачки от неръждаема стомана. Има висока устойчивост на химикали, особено масла и производни на тях, в допълнение има индекс на защита от удар IK10 и водоустойчив рейтинг IP69K, който е най-високия наличен.

Неговата висока максимална работна температура на околната среда от +80º го прави особено подходящ за места като индустриални кухненски аспиратори, хранително-вкусова промишленост и други места с високи температури.

Високотемпературното осветително тяло принадлежи към Фотоволтаична рискова група 0 благодарение на опаловия си дифузор и има макадамов индекс 3/4. Неговият унифициран индекс на отблясъци е по-нисък от 19, а хроматичният индекс е по-висок от 80.

Този модел може да бъде произведен с мощности, вариращи от 17 W до 43 W и достига мощност от 5,560 лумена при цветна температура от 5,000ºK.

Итроникс ЕООД предлага широка гама електроматериали с най-добро качество от доказани европейски и световни производители. Кабели, кутии, табла, ключове и контакти BJC-Siemens, подови кутии, осветителни тела, осветителни системи, СКС инсталации, цялостни тунелни решения, автоматизация – умен дом, умна сграда и други.

Прочетете още интересни новини.

Последвайте ни и във фейсбук.