Ел. ключове и контакти в злато

Представете си перфектното съчетание между функционалност и естетика – ключове и контакти в злато. Щракнете сега и се впуснете в епично приключение!

Златото от векове е символ на висок стандарт, лукс и богатство. От древните цивилизации до съвременните общества, този благородена метал привлича вниманието и възхищението на хората. Неговия блясък и издръжливост го правят не само желана декорация, но и важен елемент в различни аспекти на живота, включително като ел. ключове и контакти дома ни.

Ел. ключове и контакти в злато

Искате ли да добавите нотка лукс и елегантност в дома, офиса или хотела си? Не търсете повече! Топ предложение от Итроникс – Ключове и контакти в злато на марката BJC-Siemens – най-добрия избор!

Тези малки детайли могат да направят голяма разлика в подобряването на цялостната естетика на вашия интериор.

Златните ключове и контакти са изработени от висококачествен алуминий, гарантиращ издръжливост и елегантен вид. Те са не само визуално привлекателни, но и функционални, осигурявайки ви безпроблемен и стилен начин за достъп и захранване на вашите уреди.

Украсете дома си със златни ключове и контакти и усетете разликата, която те със сигурност ще създадат.

Защо са подходящи за вашия интериор?

Златните ел. ключове и контакти са подходящо допълнение към вашия интериор за придаване на нотка лукс, изисканост, елегантност и разбира се, безспорно уникалност. Когато става въпрос за интериор, то несъмнено всеки детайл е от значение.

Ел. ключове и контакти в злато служат не само за функционална цел, но и действат като декоративни елементи, които издигат цялостната естетика на вашия интериор. Златният оттенък излъчва усещане за богатство и изтънченост, незабавно превръщайки всяка стая в по-изискано и елегантно пространство.

Блестящото златно покритие улавя светлината, създавайки топла и привлекателна атмосфера. Независимо дали изберете да поставите златни ключове на вратите си или да поставите златни контакти на стените си, тези фини нотки на лукс ще оставят трайно впечатление на гостите ви и ще направят дома ви наистина да се откроява.

Механиъм Mec18 + златен бутон и рамка Zamak

Механизмът Mec 18, със своята ергономично проектирана форма, прави монтажа лесен, бърз и удобен. Възможността за регулиране на размера го прави идеален за различни видове окабеляване, като осигурява перфектно прилепване и сигурност на всеки етап от процеса. Имат и вентилационни прозорци, които предотвратяват нагряването и удължават живота на механизмите.

Най-важното, механизмът Mec 18 е съвместим с пет различни серии:

Изберете свой собствен уникален дизайн, който да допълни интериора. Без значение дали сте в дома, офиса или хотела, този продукт прави пространствата уникални и функционални.

Когато избирате златни ключове и контакти за вашия интериор, заложете на BJC-Siemens.

Рамките са изработени от Zamak – иновативен материал, комбинация от сплав от цинк с алуминий, мед и магнезий, който се отличава със свойства като здравина, лекота, издръжливост и възможност за рециклиране, всички присъщи към тези елементи.

Изберете вашата златна серия от:

Серия Ирис

Серия Ирис предлага възможност за изразяване на собствен стил, съчетавайки естетика в плавно извити форми.
Дизайнерска серия с широка гама от функции и цветове, което позволява изберете опцията, която говори най-много за вас и цвят, който подхожда на вашата личност.

Серия Мега

Тази серия от висок клас помага за създаването на уникални пространства благодарение на своя балансиран и мек дизайн, както и на приятното докосване. Рамките от Zamak осигуряват елегантност и ексклузивност, а металът Malta Gold хармонира идеално с помещенията. Освен това, тази серия предлага пълна серия механизми, за задоволяване на нуждите на всеки взискателен проект, като например Шуко с двойно USB зарядно, HDI, RJ и други.

Серия Мега – чист метал и бутон Cosso

Всяка рамка е направена от основа от Zamak, фосфат на повърхността за предотвратяване на корозия и осигуряване на адхезия, основен цвят и защитен лаков слой срещу пръстови отпечатъци и драскотини.

Всички рамки от Серия Мега са произведени чрез леене на метал под налягане, което ги прави изключително устойчиви.

Ел. ключове и контакти в злато

Siemens Style в злато

Siemens Delta стил, чист дизайн

За всички, които обичат да поставят акценти – изберете серия Siemens DELTA Style. Тази серия безспорно съчетава качество с естетика и висока функционалност. Футуристичен, елегантен и модерен поглед, изчистен дизайн за най-взискателните очаквания, качеството на BJC – Сименс.

Серия Siemens Delta Style разполага с голямо разнообразие от механизми . Ако имате нужда от консултация или информация, може да се свържете с нас.

Ел. ключовете и контакти в злато определено са едно смело и различно допълнение за вашия интериор.

В заключение, златото е символ на висок стандарт, лукс и богатство, то не само привлича вниманието си със своя блясък и красота, може да се използва в различни аспекти на живота.

Ако искате да добавите малко елегантност и функционалност към вашия интериор, златните ключове и контакти са правилният начин. Изработени от Zamak, те са не само леки, но и издръжливи.

Техният елегантен дизайн добавя нотка лукс и акцент към всяко помещение. Домът ви заслужава тези стилни и практични аксесоари.

Прочетете още интересни и полезни статии в блога на Итроникс.

Ако статията ви е харесала и е била полезна – споделете с приятели или оставете коментар.

Последвайте ни и във фейсбук.